Малери и махери на колото

малери и махери

И денес во овој последен понеделник од 2019 година ви ги издвојуваме малерите и махерите на колото.

Малер 1

Овде имаме интересен тикет. Иако играчот го погодил дуелот помеѓу Волвс и Манчестер Сити со квота 10, сепак не успеал да го уновчи сето тоа.

Махер 1

Погодени четири натпревари ГГ прво полувреме. Секогаш таа комбинација има богата добивка, па така и денес за уплата од 45 денари на овој играч му донесе добивка од 14.730 денари.

Махер 2

Поените за кошаркари се идеален тип за овој период од годината. Така овој играч уплатил 100 денари на 8 кошаркари и за среќа ги погодил. Неговата добивка е скоро 14.000 денари. За убаво да се трошат.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*