Натпревар со драстичен пад на коефициентот (20.12.2019)

пад на коефициенти

За денес во рамките на категоријата со намален коефициент ќе ви претставиме натпревар од купот на Азербејџан.

Кешла – Карабах – 2 @ 1.55 во Bet365

Почетната вредност за победа на Карабах беше 1.95, а во моментов бележи пад од скоро 20% и се плаќа со квота 1.55 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*