Што се уплаќа денес? (11.12.2019)

што се уплаќа денес

Веќе неколку дена сме во одлична серија кога е во прашање оваа категорија, па се надеваме дека и денес ќе продолже тоа.

Виган – Вест Бромвич – 2 @ 1.6

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 27.715 евра. За победа на Виган уплатени се 2.844 евра, за реми 4.393 евра, додека останатите 20.479 евра се уплатени за победа на Вест Бромвич.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*