Што се уплаќа денес? (02.12.2019)

што се уплаќа денес

За денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме супер натпревар кој има одлична квота и интересен распоред на уплатата.

Јонг Зволе – Јонг Феенорд – 1 @ 1.90

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 12.666 евра. За победа на Јонг Зволе уплатени се 10.638 евра, за реми 794 евра, додека останатите 1.234 евра се уплатени за победа на Јонг Феенорд.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*