Што се уплаќа денес? (29.11.2019)

што се уплаќа денес

Дефинитивно во оваа категорија сме влезени во одлична серија која веруваме дека продолжува и денес.

Валенсиенс – Ленс – 2 @ 2.02

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 2.293 евра. За победа на домаќините уплатени се 45 евра, за реми 144 евра, додека останатите 2.104 евра се уплатени за победа на Ленс.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*