ТИП НА ДЕНОТ: (28.11.2019,21:00) СПОРТИНГ – ПСВ

ЕФИКАСЕН МЕЧ ВО ПОРТУГАЛИЈА

Меѓународен, ЛЕ, 28.11.2019: Спортинг – ПСВ ТИП ГГ

Резултат: 4-0

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Спортинг и ПСВ од рамките на Лига Европа. Спортинг моментално е на лидерската позиција и главна цел е да стигнат до нокаут фазата. Истите амбиции им припаѓаат и на гостите, но тие имаат нешто помалку бодови, па за нив тоа е и потешко остварливо. Како и да е ние очекуваме еден натпревар полн со притисок. Наш предлог е ГГ а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.64.

УСПЕШНОСТ НОЕМВРИ 22/27

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*