Натпревар со драстичен пад на коефициентот (26.11.2019)

пад на коефициенти

За денес во рамките на категоријата со падот на коефициентите ќе ви претставиме натпревар од Северна Ирска кој има одлична квота.

Гленавон – Институте – 2 @ 3.96 во Bet365

Почетната вредност за победа на Институте беше 4.94, а во моментов бележи пад од скоро 22% и се плаќа со кота 3.96 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*