Натпревар со драстичен пад на коефициентот (21.11.2019)

пад на коефициенти

За денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар кој ни доаѓа од пријателските дуели.

Хакен – Норби – 2 @ 2.30 во Bet365

Почетната вредност за победа на Норби беше 4.09, а во моментов бележи пад од скоро 44% и се плаќа со квота 2.30 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*