Што се уплаќа денес? (10.11.2019)

што се уплаќа денес

За денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар кој има солидна квота, а исто така и висока уплата.

Волвс – Астон Вила – 1 @ 1.80

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 95.490 евра. За победа на Волвс уплатени се 74.494 евра, за реми 12.574 евра, додека останатите 8.422 евра се уплатени за победа на Астон Вила.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*