Натпревар со драстичен пад на коефициентот (10.11.2019)

пад на коефициенти

За денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од словенската прва лига кој бележи огромен пад на квотата.

Мура – Алумињ – 2 @ 2.90 во Bet365

Почетната вредност за победа на гостите беше 3.75, а во моментов бележи пад од скоро 23% и се плаќа со квота 2.90 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*