Натпревар со драстичен пад на коефициентот (08.11.2019)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ви претставуваме натпревар од Ерменија Премиер лига со солидна квота.

Пјуник – Ширак – 1 @ 2.50 во Bet365

Почетната вредност за победа на Пјуник беше 3.50, а во моментов бележи пад од скоро 29% и се плаќа со квота 2.50 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*