Што се уплаќа денес? (31.10.2019)

што се уплаќа денес

Вчера благодарение на уплатата наплативме квота 2.22, па се надеваме дека и денес ќе продолже таа победничка серија.

Гоиас – Фламенго – 2 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 8.967 евра. За победа на Гоиас уплатени се 268 евра, за реми 316 евра, додека останатите 8.383 евра се уплатени за победа на Фламенго.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*