Што се уплаќа денес? (26.10.2019)

што се уплаќа денес

За денес во рамките на оваа категорија решивме да ви претставиме натпревар со одличен коефициент и интересен распоред на уплатата.

Џенова – Бреша – 1 @ 2.07

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 40.595 евра. За победа на Џенова уплатени се 34.612 евра, за реми 2.621 евро, додека останатите 3.362 евра се уплатени за победа на Бреша.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*