Натпревар со драстичен пад на коефициентот (25.10.2019)

пад на коефициенти

Падот на коефициентот многу често е одличен показател, па се надеваме дека и денес може да биде така…

Бухбах – Розенхејм – 2 @ 2.87 во Bet365

Почетната вредност за победа на гостите беше 4.08, а во моментов бележи пад од скоро 30% и се плаќа со квота 2.87 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*