Натпревар со драстичен пад на коефициентот (15.10.2019)

пад на коефициенти

Се надеваме дека и денес коефициентот ќе биде одличен показател, па ве советуваме да го изиграте нашиот предлог

Мерштем – Креј – 2 @ 2.04 во Bet365

Почетната вредност за победа на Креј беше 2.72, а во моментов бележи пад од скоро 25% и се плаќа со квота 2.04 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*