Натпревар со драстичен пад на коефициентот (12.10.2019)

пад на коефициенти

За денес во оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од рамктие на полската дивизија 2 која бележи огромен пад на коефициентот.

Рсежов – Лех II – 2 @ 2.30 во Bet365

Почетната вредност за победа на гостите беше 4.33, а во моментов бележи пад од 44% и се плаќа со квота 2.30 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply