Превара на векот: Освоил 35.000 евра, а обложувалницата не сака да му ги исплати!

Интересна приказна ни доаѓа од Босна и Херцеговина во која еден играч не може да си ја земе добивката.

Во полициската станица Соколац (Босна и Херцеговина) пријавено е дека една личност освоила 69.000 конвертибилни марки, односно нешто повеќе од 35.000 евра на слот апарат во спортска обложувалница, а одговорната личност на обложувалницата не сака да го сплати со образложение дека тоа е грешка, соопштуваат од полициската управа на источно Сараево.

Се се случило пред само неколку дена во спортска обложувалница во Соколац. Полицијата направила увид на местото на настанот, а по налог на Јавен Обвинител, привремено се одземени слот апаратите поради вештачење. Во тек е расветлување на случајот.

Be the first to comment

Leave a Reply