Натпревар со драстичен пад на коефициентот (25.08.2019)

пад на коефициенти

За денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар кој бележи огромен пад на коефициентот, но и понатаму вредноста е задоволителна.

Хуачипато – Антофагаста – 2 @ 2.68 во Bet365

Почетната вредност за овој натпревар беше 3.68, а во моментов бележи пад од 27% и се плаќа со вредност од 2.68 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*