Што се уплаќа денес? (13.08.2019)

што се уплаќа денес

Вчера во оваа категорија забележавме добивка, па сите што не послушаа веруваме дека одлично заработија. Според распоредот на уплатата и денес очекуваме наплата на супер коефициент.

Линфилд – Сутјеска – 2 @ 2.66

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 10.554 евра. За победа на домаќинтие уплатени се 2.271 евро, за реми 104 евра, додека останатите 8.179 евра се уплатени за победа на Сутјеска.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply