Натпревар со драстичен пад на коефициентот (09.08.2019)

пад на коефициенти

Денес во оваа категорија ќе ви претставиме натпревар кој ни доаѓа од руската Југ лига и бележи огромен пад на коефициентот.

Мајкоп – Интер Черекск – 2 @ 5.00 во Bet365

Почетната вредност за победа на гостите беше 7.31, а во моментов квотата за двојка во Bet365 изнесува 5.00 односно бележи пад од 32%.

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*Вредностите на коефициентите се од информативен карактер и нашиот портал не сноси апсолутно никаква одговорнсот за евентуален пад на натпреварите*

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*