Фантастично: Исплата пред да заврши натпреварот!

Посојат многу онлајн обложувалници, но само една ја има титулата лидер на пазарот, а има и зошто да биде тоа така.

Станува збор за oнлајн обложувалницата на Bet365. Тие нудат огромни коефициенти, стабилност, брз сајт, па не случајно се на првото место во оваа „проблематика“.

Тие не престануваат со изнеандувањата за своите корисници, па овој пат решија да понудат нешто фантастично.

Сите што ќе уплатат сингл на конечен исход натпревар од Премиер Лига, Ла Лига, ЛШ и ЛЕ до 31 август, доколку нивниот тим заводи со два разлика тогаш облогот им се смета за добитен без разлика на конечниот исход на натпреварот.

Услови и правила за користење:

  • Понудата е валидна за нови и постоечки корисници
  • Понудата е валидна за натпревари уплатени сингл пред почетокот на натпреварот
  • Понудата е валидна за натпревари од Премиер Лига, Ла Лига, ЛШ и ЛЕ
  • Понудата важи до 31.08

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*