Нов обложувачки гигант влегува во Македонија: Неговото име е Меридиан!

Наспроти Соборниот Храм во Скопје е спремна локацијата за отварање на една од најпознатите обложувалници на Балканот, а тоа е обложувалницата Меридиан. Според нашите информации со кои располагаме во моментов со работа би започнале за исклучително краток период.

Меридиан се ланец на спортски обложувалници кои функционираат на Балканот, а и пошироко. Најголема популарност имаат во соседна Србија и Босна и Херцеговина, а нешто послабо познати се и во Црна Гора.

Благодарение на високите коефициенти, тие се наоѓаат можеби во топ 3 обложувалници на нашите простори. Втора важна работа што треба да се нагласи е тоа дека имаат навистина спектакуларна понуда која ги опфаќа буквално сите спортови, а неретко сме сведоци и на понуда за обложување на настани.

Како дел од тие специјали се  името на следниот Џејмс Бонд, името на следниот Папа и слично.

Кога станува збор за фудбалот, во Меридиан може да се обложувате на околу 600 и повеќе игри за тој настан, а тоа да бидеме реални е навистина нешто што ќе го импресионира секој играч.

Нас обложувалнциата на Меридиан ни е позната и имаме искуство кога станува збор за онлајн обложување, а нашиот заклучок може да го прочитате во форма на рецензија за Меридиан обложувалница.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*