Што се уплаќа денес? (недела, 14.07.2019)

што се уплаќа денес

Уплатата многу често е одличен показател за исходот на одреден натпревар, па се надеваме дека и денеска ќе ни донесе добивка.

Норби – Халмштад – 2 @ 2.05

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 90.659 евра. За победа на домаќините уплатени се 7.768 евра, за реми 9.842 евра, додека останатите 73.049 евра се уплатени за победа на Халмштад.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*