Што се уплаќа денес? (13.07.2019)

што се уплаќа денес

Уплатата се испотави дека е еден од најточните показатели, па многу често благодарение на овие информации ние сме добитни. За денес сингл натпревар со многу интересен распоред на уплатените средства.

Ростов – Оренбург – 1 @ 1.65

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 138.322 евра. За победа на Ростов уплатени се 111.942 евра, за реми 12.653 евра, додека останатите 13.727 евра се уплатени за победа на Оренбург.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*