Што се уплаќа денес? (10.07.2019)

што се уплаќа денес

Вчера уплатата беше одличен показател, па се надеваме дека тоа е почеток на една нова добитна серија кога станува збор за оваа категорија. За денес повторно сингл со огромен коефициент и одлична уплата.

Ференцварош – Лудогорец – 2 @ 3.1

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 16.146 евра. За победа на Ференцварош уплатени се 911 евра, за реми 2.318 евра, додека останатите 12.917 евра се уплатени за победа на Лудогорец.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply