Што се уплаќа денес? (28.06.2019)

што се уплаќа денес

Уплатата многу често е одличен показател за исходот на одреден натпревар, па се надеваме дека и денес ќе биде така…

Галвеј – Атлон – 1 @ 1.85

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 67.159 евра. За победа на домаќините уплатени се 54.211 евра, за реми 3102 евра, додека останатите 12.948 евра се уплатени за победа на Атлон.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*