Обложете се на Вимблдон и добијте вредни награди!

Веќе започнаа квалификациите за еден од најпрестижните тениски турнири, Вимблдон, а 1хBet ниту овој пат нема да ги заборави своите верни корисници. 

Имено, тие нудат шанса за огромни награди за секој што ќе се обложува на овој тениски турнир, а како главна награда е електричниот автомобил Јагуар.

Се што треба да направите е:

 • Регистрирајте се на 1xBet ТУКА
 • Обложете се на натпревари од Вимблдон
 • Добијте вредни награди

Распоред на награди:

 • JAGUAR I-PACE (1 добитник)
 • iPAD Pro 12’9 (1 добитник)
 • JBL BOOMBOX (3 добитници)
 • 10 000бонус поени (5 добитници)
 • 5 000бонус поени (10 добитници)
 • 2 000бонус поени (20 добитници)
 • 1 000бонус поени (30 добитници)
 • 500бонус поени (50 добитници)
 • 200бонус поени (100 добитници)
 • 100бонус поени (200 добитници)
 • 50бонус поени (300 добитници)

Колку тикети ќе добиете за вашиот депозит?

 • 431 MKD = 1 ливче
 • 862 MKD = 3 ливчиња
 • 2 155 MKD = 10 ливчиња
 • 4 310 MKD = 25 ливчиња
 • 8 620 MKD = 60 ливчиња
 • 12 930 MKD = 90 ливчиња
 • 21 549 MKD = 160 ливчиња
 • 43 099 MKD = 350 ливчиња
 • 64 648 MKD = 600 ливчиња
 • 86 197 MKD = 1000 ливчиња

Услови и правила

 • Понудата важи само за облози уплатени на Вимблдон
 • Понудата важи до 14.07.2019
 • Наградите ќе бидат доделени на 15.07.2019
 • Добитникот на главната награда не може да добие друга награда
 • Компанијата го задржува правото да ја поништи или повлече оваа понуда или да направи измена на било која одредба во неа во било кое време без известување или давање на причина

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET и добиј Јагуар 

Be the first to comment

Leave a Reply