Што се уплаќа денес? (12.06.2019)

што се уплаќа денес

Честито на сите што не следат особено во оваа категорија, бидејќи неколку дена, уплатата е одличен показател за наплата на супер на коефициенти. За денес се надеваме дека победничката серија продолжува и повторно ќе се обидеме да ви претставиме одличен коефициент.

Фуенлабрада – Сантандер – 1 @ 2.86

Вкупната уплата за овој натпревар изнесува 3.718 евра. За победа на домаќините уплатени се 3.407 евра, за реми 75 евра, додека за победа на гостите уплатата изнесува 237 евра.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply