Што се уплаќа денес? (11.06.2019)

што се уплаќа денес

Веќе неколку дена по ред уплатата е одличен показател, па се надеваме дека таа серија ќе продолжи и во наредните денови.

Азербејџан – Словачка – 2 @ 1.82

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 18.550 евра. За победа на Азербејџан уплатени се 1.894 евра, за реми 5.162 евра, додека за победа на Словечка уплатени се 11.494 евра.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply