ТИП НА ДЕНОТ: (20.05.2019,18:00) ХАПОЕЛ АФУЛА – КФАР САБА

ГОСТИТЕ ЗА ЕДНО НИВО ПОГОРЕ

Израел, Втора лига, 20.05.2019: Хапоел Афула – Кфар Саба ТИП 2

Резултат: 2-3

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Хапоел Афула и Кфар Саба од рамките на израелската втора лига. Домаќините математички немаат шанси да стигнат до позицијата која може да ги одведе едно ниво погоре, па затоа на овој натпревар очекуваме да играат порелаксирано. Кфар Саба е на втората позиција и нивната цел е да ја задрже со цел да стгине во првата лигата. Очекуваме доминација на гостите и нивна победа. Наш предлог е победа за гостите, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.50.

УСПЕШНОСТ MAJ: 13/19

ХАПОЕЛ АФУЛА – КФАР САБА 2
Регистрирај се за БОНУС во 1xBet ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*