Што се уплаќа денес? (17.05.2019)

што се уплаќа денес

Вчера по кој знае пат уплатата беше одличен показател, па наплативме одличен коефициент. За денес ќе се обидеме повторно да ви претставиме натпревар на кој има солидна уплата и добар коефициент.

Оксер – Валенсијен – 1 @ 1.67

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 9.915 евра. За победа на Оксер уплатени се 8.218 евра, за реми 1.486 евра, додека за победа на Валенсијен уплатата изнесува само 210 евра.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*