Што се уплаќа денес? (16.05.2019)

што се уплаќа денес

Уплатата многу често ни е одличен показател за исходот на одреден натпревар, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Хам Кам – Конгсвингер – 1 @ 1.86

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 9.831 евра. За победа на Хам Кам уплатени се 9.782 евра, за реми 37 евра, додека за победа на Конгсвингер уплатата изнесува 11 евра.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*