ТИП НА ДЕНОТ: (03.05.2019,20:45) СТРАЗБУР – МАРСЕЈ

ПОСЛЕДНИОТ „ВОЗ“ ЗА МАРСЕЈ

Франција, Лига 1, 03.05.2019: Стразбур – Марсеј ТИП 2

Резултат: 1-1

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Стразбур и Марсеј од рамките на француската прва лига. Стразбур оваа сезона ја завршува на средината на табелата и може да кажеме дека се комплетно задоволни со оглед на тоа што опстанокот им беше примарна цел. Марсеј некако потфрли и сега грчевито ќе се бори за место кое може да ги одведе во Европа. На некој начин ова ќе биде последниот воз за нив и мора да победат. Наш предлог е победа за гостите, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 2.00.

УСПЕШНОСТ MAJ: 1/2

СТРАЗБУР – МАРСЕЈ 2
Регистрирај се за БОНУС во 1xBet ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*