Што се уплаќа денес? (29.04.2019)

што се уплаќа денес

Уплатата многу често е одличен показател за конечниот исход на еден натпревар, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Фиорнетина – Сасуоло – 1 @ 1.76

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 79.922 евра. За победа на домаќините уплатени 48.714 евра, за реми 9.085 евра, додека за победа на гостите уплатата изнесува 22.123 евра.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*