Малери на колото

малери и махери

Денес поради празниците имаме помалку тикети, па така махерите ќе бидат изоставени од оваа статија. Во продолжение ќе ви ги преставиме само малерите.

Малер 1

Одличен тикет, но за жал недобитен. Играчот за 100 денари направил тикет кој има потенцијална добивка од 822.000 денари, но за жал Бирминген е главниот виновник што овој тикет е промашен.

Малер 2

Овде имаме тикет уплатен за 200 денари со вкупен коефициент 43, но белгискит Ст Труден не дозволи да има статус добитен.

Малер 3

Овој играч изиграл 17 натпревари со типот 1+ ПП, но за жал ВБА – Ротерам заврши 0-0 и го остваи кладилничарот без погоден 137 коефициент.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*