Што се уплаќа денес? (27.04.2019)

што се уплаќа денес

Вчера уплатата беше одличен показател, па се надеваме дека тоа е почеток на една одлична серија. За денес повторно сингл со супер коефициент.

Болтон – Брентфорд – 2 @ 1.59

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 31.449 евра. За победа на Болтон уплатени се 738 евра, за реми 973 евра, додека за победа на Брентфорд уплатата изнесува 29.738 евра.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*