Во Bet365 наместо 1000 можеш да добиеш 100.000 евра!

Влегуваме во завршниот период од најјаките лиги во светот, а овие последни кола се се поинтересни и поинтересни.

Искусните кладилничари овој период го користат за да состават тикет со повеќе натпревари, односно да изберат победа за екипите кои им треба победа, а на тој начин да остварат и големи добивки.

Една од најдобрите обложувалници, Bet365 ни претстави понуда која во никој случај не може да ја „одминеме“.

Имено, тие нудат бонус во зависност од тоа колку натпревари имаш изиграно и се разбира, колку повеќе натпревари толку повеќе бонус.

Тикетот треба да содржи најмалку три натпревари, а бонусот се зголемува по следниот распоред:

 • 3 натпревари – 5% бонус
 • 4 натпревари –  10% бонус
 • 5 натпревари –  10% бонус
 • 6 натпревари –  20% бонус
 • 7 натпревари –  30% бонус
 • 8 натпревари –  40% бонус
 • 9 натпревари –  50% бонус
 • 10 натпревари –  60% бонус
 • 11 натпревари –  70% бонус
 • 12 натпревари –  80% бонус
 • 13 натпревари –  90% бонус
 • 14+ натпревари –  100% бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти
Услови и правила

 • Понудата е валидна за сите нови и постоечки корисници
 • Понудата е валидна за натпревари кои се уплатени пред почетокот на натпреварите
 • Понудата е валидна за натпревари од Премиер Лига, Серија А, Ла Лига, Бундес Лига и Уефа ЛШ
 • Понудата важи само за натпревари изиграни на конечен тип или конечен тип и ГГ
 • Максималниот бонус е 100.000 евра
 • Бонусот не може да го добиете доколку ја користите Кеш Аут опцијата
 • Понудата е валидна само за тикет уплатен со сопствени пари

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј огромни бонуси

Be the first to comment

Leave a Reply