Што се уплаќа денес? (14.04.2019)

што се уплаќа денес

Многу често уплатата ни е одличен показател за исходот на одреден натпревар, па се надеваме дека и денес ќе се покаже како точна насока.

Виган – Норвич – 2 @ 1.87

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 10.854 евра. За победа на Виган уплатени се 251 евро, за реми 161 евро, додека останатите 10.442 евра се уплатени за победа на Норвич.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply