ТИП НА ДЕНОТ: (28.03.2019,18:00) СЛАВЕН БЕЛУПО – РУДЕШ

ДОМАЌИНИТЕ НЕ СМЕАТ ДА СЕ КОЦКААТ

Хрватска, Прва лига, 28.03.2019: Славен Белупо – Рудеш ТИП 1/1

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Славен Белупо и Рудеш од рамките на хрватската прва лига. Домаќините ја имаат позицијата веднаш над критичната зона и доколку сакаат опстанок не смеат да се коцкаат на вакви натпревари. Од друга страна Рудеш нема со што да се пофали и изгледа како идеална прилика за три бода за домаќинот. Наш предлог е 1/1, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.80.

УСПЕШНОСТ МАРТ: 18/27

СЛАВЕН БЕЛУПО – РУДЕШ 1/1
Регистрирај се за Бонус ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*