Што се уплаќа денес? (12.12.2018)

што се уплаќа денес

Во оваа наша категорија, „уплатата“ за денес ни нуди еден фантастичен коефициент со висока уплата.

Шахтјор – Лион – 1 @ 2.36

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 115.269 евра. За победа на Шахтјор уплатени се 82.381 евра, за реми 11.892 евра, додека за победа на гостите уплатата изнесува 20.996 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*