Со среќа нека ти се мајсторе: Гостиварец побогат за еден милион денари! (фото)

Мајстор на обложување во изминатата недела се израдува на огромна добивка од еден милион денари.

Анонимниот обложувач од Гостивар ја искористил новоформираната Лига на Нации и африканскиот Куп, како и некој натпревари од пониските лиги, па се израдувал огромна добивка.

Тикетот среќниот добитник го изиграл минатиот викенд, а последните парови кои ги чекал биле победите на Франција против Холандија и Германија против Перу.

Па, со среќа нека ти се мајсторе!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*