Започнува втората француска лига: Што издвојуваме за вечер?

франција втора лига

Денес започнува втората лига на Франција, популарна како „Лига 2“. За оваа лига може да кажеме дека е една од најтешките за прогнозирање.

Како што може да забележете, не постои коефициент помал од 1.85 за „1“ или „2“, така да фаворит скоро и нема. Секој може да победи секого, а првенството е неизвесно до самиот крај. Исто така е и со головите, натпреварите често варираат од 0:0 и до 5,6 голови, кога напаѓачите се расположени.

франција втора лига

Натпреварите за првото коло може да ги видете подолу, а ако би требало да издвоиме за денес, тоа нека биде „Х2“ на ПАРИС ФЦ со коефициент 1.35 во Coinbet24 и „Х2“ на Оксер со квота 1.40 исто така во Coinbet24. Коефициентите се минимиални, но доволно големи за да ги ставите на вашиот „сигурен тикет“ бидејќи сметаме дека овие две екипи се најблиску до бодови вечерва.

франција втора лига

Играј ги натпреварите од Франција 2 во Coinbet24

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*