Каков махер: За 0,17 евра оствари добивка од 2.539 евра! (фото)

Моцарт денес е полесна за 2.539 евра. Имено, жител на Белград, изиграл 12 натпревари од Мундијалот и тикетот го уплатил за 20 српски динари или приближно 0.17 евра.

За негова среќа, натпреварите ги погодил и се стекнал со добивка од 299.560 српски динари или околу 2.539 евра.

На тикетот сите натпревари се од Мундијалот, а мора да признаеме дека и мајсторски се изиграни. Како и да е за убаво да ги троши. 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*