10Bet со ТОП Мундијалска понуда: 5 евра бесплатни средства за обложување!

10BEt

Обложувалницата на 10Bet ни ја претстави новата понуда по повод Светското првенство во Русија. Имено тие нудат бесплатни средства за обложување за секој натпревар од Мундијалот.

Се што треба да направите е:

  1. Најавете се на 10Bet или креирајте сметка ТУКА
  2. Уплатете најмалку 5 евра на натпревар од Мундијалот
  3. Добијте 5 евра бесплатни средства за обложување следното утро

Услови и права за користење

  • Понудата е валидна до 15.07.2018
  • Понудата е валидна еднаш дневно за еден корисник
  • За оваа понуда мора да бидете пријавени
  • Бесплатните средства мора да ги уплатите на коефициент од 2 до 8
  • Максималниот износ кој може да го добиете е 5 евра

Регистрирај се на 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*