Депозирај во 1хBet со Skrill или Neteller и освој вредни награди!

мегадепозит

Обложувалницата на 1хBet по повод Светското првенство во Русија ни ја претстави нивната најнова понуда. Всушност тие нудат вредни награди за сите кои ќе направат депозит преку Skrill или Neteller. (ШТО Е Skrill – ПРОЧИТАЈ ТУКА)

Се што треба да направите е:

  1. Регистрирај се на 1хBet – ТУКА
  2. Направи ја твојата уплата со Skrill или Neteller – ОТВОРИ SKRILL TУКА
  3. Добиј тикет и чекај го извлекувањето

Како и колку тикети се добиваат?

На сликата подолу ви е претставено колку тикети ќе добиете за вашата уплата:

Мегадепозит

Распоред на награди

1 место – 1 Хјундаи Туксон

2 место – 3 Маcbook Pro

3 место – Samsung S9

И многу други парични награди.

Депозирај со Skrill на 1XBET

Распоред на извлекувања

Во прилог ви го претставуваме распоредот на извлекување и наградите кои ќе бидат доделени:

мегадепозит

Услови и права за користење

  • Понудата важи за сите корисници кои ќе направат депозит преку Skrill или Neteller
  • Понудата важи до 16 Јули
  • Тикетите автоматски ви се доделуваат на вашата сметка
  • Добитниците се избираат по случаен избор
  • Само регистрирани клиенти можат да земат учество во промоцијата
  • Понудата е достапна само за едно лице по семејство и само една IP-адреса, PC и сметка може да се користат

Регистрирај се на 1XBET

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*