Малери и махери на колото

малери и махери

Како и секој понедленик, така и овој, ние одлучивме да ви ги претставиме малери и махерите кои го одбележаа изминатото коло.

Малер 1

Одличен микс тикет состави еден играч од Кавадарци. Тој успеал да погоди 9 натпревари, меѓутоа боливискиот Национал Потос е виновник за овој играч што остана без скоро 40.000 денари.

Малер 2

Постигнатите 147 поени на кошаркарскиот натпревар помеѓу Олимпијакос и Жалгирис не беа доволно за овој играч да земи 300 евра.

Малер 3

Тешка катастрофа се случи минатиот вторник. Ова мајсторско ливче не успеа да биде добитни само поради тоа што Севиља не успеа да го надигра тимот на Депортиво Ла Коруња. Добивката е вртоглави 540.000 денари. Жално.

Малер 4

Професионално изигран тикет … За уплата од 20 денари, овој играч бил во можност да си добие 11.320 денари, но Базел е виновникот за неговата „несреќа“.

Махер 1

За овој дел од категоријата „Малери и махери“ имаме само еден махер. Да бидеме реални иако е еден, е доста вреден 🙂 .. Тој всушност за уплата од 100 денари си добил неверојатни 216.000 денари. Нека му се со среќа и за убаво да се трошат.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*