Празничен бонус од 200% во обложувалницата на 1хBet!

По повод православниот Божиќ, 1хBet реши да ги почести своите корисници со 200% бонус до 300 евра.

Како можам да добијам бонус?

 1. Пополнете ги сите полиња во „Мојата сметка“ и обележете го копчето “Take part in bonus offers”
 2. Направете уплата од најмалку 1 евро
 3. Бонусот ќе биде префрлен автоматски на вашата сметка откако ќе депонирате стредства
 4. Регистрирај се на 1XBET

Услови и права за користење

 • Само корисниците кои ќе ја направат првата уплата од најмногу 100 евра ќе добијат 200% бонус
 • Бонусот се впишува автоматски на сметката на клиентот откако ќе се изврши првото депонирање и ако сите податоци на сметката се целосни пополнети
 • Бонусот е достапен само 24 часа, односно 07.01.2018 00:00 до 23:59
 • Пред да може да се повлечат средства, обложувањето во износ на бонусот мора целосно да се заврши во согласност со правилата на понудата, во спротивно сите бонуси или добивки произлезени него ќе се сметаат за поништени
 • Кога бонусот ќе биде искористен, останатите средства кои не го надминуваат вкупниот износ на бонусот ќе се впишат на вашата главна сметка. Ако, по искористувањето на бонусот, преостанатиот биланс на бонус сметката е помал од минималниот износ на влогот, бонусот ќе се смета дека е изгубен.
 • Износот на бонусот се смета дека е “пренесен” единствено кога сите облози уплатени во рамките на износот на бонусот се подмирени.
 • Пред да бидат исполнети условите на понудата, клиентот има право да го одбие бонусот ако преостанатите средства на сметката се поголеми од износот на бонусот. На клиентот му е дозволено да ги повлече сите преостанати депонирани средства на сметката. Во овој случај, сите добивки и бонусот ќе бидат поништени.
 • Оваа понуда не може да биде користена во врска со ниту едни други промотивни или специјални понуди.

Регистрирај се на 1XBET
 

1 Trackback / Pingback

 1. Тикет на денот ( сабота, 06.01.2018 ) – Kladenje.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*