Малери на колото!

Во нашата редакција пристигнаа многу тикети, ние ги издвоивме само тие кои за „влакно“ не ги усреќија спортските обложувачи. 

ДОКОЛКУ ИМАТЕ И ВИЕИСПРАТЕТЕ НИ ГИ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСНИ, ДОБИТНИ ИЛИ ПРОМАШЕНИ ТИКЕТИ НА НАШАТА ФБ СТРАНА!

Погледнете:

Тикет бр.1

На овој тикет како што може да забележете играчот го погодил знакот полувреме крај, но на натпреварот не се постигнале 3 гола.

Тикет бр.2

И покрај прекрасните шанси кои ги имаше Милан не постигна уште еден гол за нашиот читател да си добие 16.000 денари.

Тикет бр.3

И на овој тикет „очајните“ Милан го „паѓаат“ играчот за малку повеќе пари. 33.000 денари му избегаа за малку.

Тикет бр.4

За само 2 поени, Богдановиќ му одзеде на овој играч 23.500 денари.

Тикет бр.5

Во втората минута од натпреварот овој тикет стана недобитен.

Тикет бр.6

Атлетик Билбао со минималното водство од 0-1 не го усреќи овој играч со фантастични 28.000 денари.

Тикет бр. 7

Естерсунд со промашениот пенал не го усреќи овој играч.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*