Компилација на интересни тикети од последното коло

тикети

Во нашата редакција пристигнаа неколку интересни тикети кои одлучивме да ги споделиме со вас. Сметаме дека се доста интересни, па затоа и ги составивме во една статија.

Ние издвоивме неколку, а доколку имате и вие, ИСПРАТЕТЕ НИ ГИ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСНИ, ДОБИТНИ ИЛИ ПРОМАШЕНИ ТИКЕТИ НА НАШАТА ФБ СТРАНА!

Погледнете го нашиот избор:

На овој тикет, играчот играл доста храбро, избрал 6 натпревари со играта 3+ и ги уплатил за 1000 денари. Натпреварот Бургес Хил е одложен, па така ова го ставаме во категоријата на добитни тикети.

На овој тикет како што може да забележете, има промашено два натпревари, но го избравме бидејќи недостигаше само малку за овој да биде добитен. Всушност и на двата натпревар и на полувреме имаше по еден гол.

Овој тикет е веќе за во категоријата „мајстори“. Без разлика за колку пари е уплатен, тикет е изигран навистина мајсториски, сепак да бидеме реални не е лесно да се погоди точен резултат.

И за овој тикет може да кажеме дека е одличен. Комбинацијата од играта на тимови и гол/гол во прво полувреме на овој играч му донесоа скоро 16.000 денари.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*