10Bet со фантастична можност за затворање на групната фаза во ЛШ!

10bet

Обложувалница на 10Bet е подготвена да ви приреди комбинација на возбуда и забава. Тие одлучија да ги почестат своите корисници по повод последната вечер од групната фаза на ЛШ.

Всушност станува збор за бесплатни 10 евра, доколку уплатите 20 евра на било кој натпревар од ЛШ. Практично ви уплаќате 20 евра пред да започне натпреварот, потоа ви се отвара прозорчете со „Аccept“ и „Decline“.

Кликнете на „Accept“ за да ја прифатите понудата и добијте 10 евра бесплатни средства кои можете да ги искористите во наредните 7 дена.

Регистрирај се на 10Bet

Услови и права за користење

  • Понудата е валидна само за уплати пред почетокот на натпреварите
  • Понудата е валидна само еднаш за еден корисник
  • За да ги добиете вашите бесплатни средства, мора да уплатите на коефициент поголем од 1.6
  • Износот на бесплатни средства е 10 евра
  • Бесплатните средства може да ги изиграте за спортско обложување на коефициент од 1.8 до 8.
  • Пред да направите повлекување, мора да ги исполните предвидените услови за бесплатни средства

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*